06 10563696 info@rivansa.nl

Over

Pakkende beelden die helpen bij meer omzet

Mijn naam is Rita van Schagen en ik word echt blij als ik mijn opdrachtgever goed voor de dag kan laten komen. Door aansprekende foto’s krijgen uw potentiële klanten een uitstekend beeld van uw activiteiten. Beeldmateriaal met de sfeer die ù voor ogen hebt, waarmee u extra business kunt genereren. Beelden zeggen namelijk vaak zo veel meer dan woorden.

Fotografie

Mijn grootste passie is fotograferen. Lekker naar buiten de natuur in of foto’s maken tijdens sportevenementen. Ik heb echter gemerkt dat ik het vooral fascinerend vind dàt te fotograferen waar mensen trots op zijn: hun product, bedrijf, hun team of gewoon hun dagelijkse activiteiten. Dat soms zo gewone, maar juist ook zo bijzondere, vastleggen in een treffend beeld. Dat geeft mij energie.

Techniek & landbouw

Ik heb wel wat met techniek en de agrarische sector. Hier liggen ook mijn roots. Mensen die vol overgave aan het werk zijn, met de tastbare producten waar zij trots op zijn. Vaak wordt vergeten daarvan herinneringen vast te leggen, of is er gewoon geen tijd voor. Een gemiste kans. Daarbij weet u ook dat je met het schieten van de plaatjes er nog niet bent. Veel tijd gaat zitten in het selecteren en bewerken.

Professioneel en creatief

Ik heb vele jaren ervaring met fotograferen en heb professionele apparatuur. Daarnaast ben ik lid van een fotografieclub. Los van de uitwisseling van nieuwe ideeën, zorgt dit steeds voor uitdaging om mij te blijven ontwikkelen.

Fotograferen op de achtergrond

Ik kan goed op de achtergrond werken, bijna onzichtbaar als dat nodig is. Dat ùw werk kan doorgaan is het belangrijkst, zonder dat u last van mij hebt. En dan toch de pakkende foto’s leveren die u nodig heeft. Zodat ù goed voor de dag komt. Dat is waar ik steeds voor ga.

Rita’s professionele en persoonlijke aanpak spreken mij zeer aan!

In het lange, smalle winkelpand, waarvoor ik het interieur heb ontworpen en gemaakt, was het lastig om de juiste sfeer te vangen. Rita’s manier van werken is fijn “to-the-point”. Door haar concrete vragen en suggesties was het voor mij gemakkelijk om een beeld te scheppen van wat ik wilde laten zien. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat!

 

Karin van der Lee, meubelmaakster 
KARIN van der Lee Meubels & Ontwerp

Snel professionele foto’s nodig van uw technisch of agrarisch project?
Neem contact met mij op.

info@rivansa.nl

06-10563696