06 10563696 info@rivansa.nl

Aanbod

Bij Rivansa kunt u terecht voor:

Bedrijfsfotografie, zoals foto’s van uw technisch product, agrarisch project, maar ook uw dagelijkse activiteiten.

Evenementen, zoals openingen, beurzen en sportwedstrijden

l

Het redigeren van teksten voor uw website, nieuwsbrief, folder, jaarverslag etc.

Uitstraling van cultuur van uw bedrijf

U heeft pakkende foto’s nodig, met de juiste sfeer, waar de cultuur van het bedrijf op zichtbaar wordt, uw trots op het project dat tot stand is gekomen. U heeft dan ook een fotograaf nodig die interesse heeft in uw product zodat aan een half woord genoeg is. Rivansa staat voor u klaar.

Snel selectie foto’s gereed

U heeft geen tijd om de foto’s zelf te nemen. U weet nl. ook dat het niet blijft bij het schieten van het plaatje alleen. Veel tijd gaat zitten in het selecteren en bewerken. Ieder zijn vak ook. En u wilt bezig zijn met ùw vakmanschap.

Uw website, nieuwsbrief, folder, jaarverslag etc.

Fotograferen, dat is waar ik goed in ben en waar mijn passie naar uitgaat. Het doet mij enorm veel plezier als ik u deze zorg uit handen kan nemen. Meestal heb ik binnen 2 twee dagen de beelden beschikbaar zodat u uw voordeel ermee kunt doen. Voor uw website, uw nieuwsbulletin of folder. Ik reken een schappelijke prijs die wij voor de opdracht samen hebben afgesproken. Geen verrassingen dus. Ik hou van transparantie en duidelijke afspraken. No-nonsense, gewoon volgens afspraak werken.

Compleet promotiepakket

Bij professionele foto’s als promtiemateriaal horen ook professionele teksten. Op aanvraag kan ik deze voor u redigeren. Zo heeft u een compleet pakket waarmee u naar uw klanten kunt stappen.

“Vindingrijk en creatief”

Wij zijn zeer geholpen met de foto’s die Rita van onze brugprojecten heeft genomen! Deze zijn creatief en geven precies weer wat wij nodig hadden. Rita gebruikt haar vindingrijkheid en creativiteit om ook foto’s van lastig bereikbare posities te nemen. Best bijzonder. Het viel ons op dat Rita heel gemakkelijk contact maakte met de technici. Het menselijke aspect kwam daardoor heel mooi naar voren op haar foto’s. Prima voor ons reclamemateriaal! Volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van de Rivansa diensten.

Jos van der Velden, eigenaar Akerveld Engineering, Akersloot

Snel professionele foto’s nodig van uw technisch of agrarisch project?
Neem contact met mij op.

info@rivansa.nl

06-10563696